maanantai 3. toukokuuta 2010

Kesäsuunnitelmia

Mitäs sanoisitte semmoisesta, jos Ihana Vintti olisikin (ainakin) kesän ajan ihan "oikea" pikku puoti, verkkokaupan lisäksi siis?

Minä sanoisin että jihuu! Vähän sen suuntaisia suunnitelmia nääs täällä tehdään. Asia on kyllä ihan auki vielä, eikä tosiaan varmaa, mutta täytyyhän sitä päästä hehkuttamaan asiaa! lisätietoja seuraa heti kun päätöksiä tehdään. Puoti sijaitsisi joka tapauksessa täällä Kouvolan Sippolassa. Esimerkiksi Ars Sippolassa vierailun yhteydessä voisi piipahtaa puotiin. Tai vaikka toisin päin, puotivierailulla tarkastaa Ars Sippolan tarjonta. :) Ja nauttia kahvit, leivonnaiset ja jäätelöt Pub Wilhelmiinassa....käydä uimassa Orijärven uimarannalla....samoilla Arboretumissa...

Semmoisia suunnitelmia, ei kerrota vielä kellekkään, eihän... :)

7 kommenttia:

 1. Wau mitä suunnitelmia :) Kuulostaa upealta!

  VastaaPoista
 2. Upeaa.
  Tiedätkö, Kouvola on syntymä- ja lapsuuskaupunkini. Olisi ihanaa käydä puodissasi ja vanhassa kotikaupungissa.

  Oikein hyvää viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ulla-Kristiina, no sepäs sattui! Sittenhän voisit vaikka yhdistää synnyinseutumatkailuun visiitin Ihanalla Vintillä! :)

  VastaaPoista
 4. oi oi kuullostaisipa hyvältä! Pitäis varmaan ajella sitte kyllä sinne suunnalle kesälomareissulle katsomaan sun ihanaa puotia ja sinutki olis kiva nähdä livenä :)

  VastaaPoista
 5. Täytyy katsoa, onko kesällä käyntiä siellä suunnassa. Olen joskus ollut miehen mukana, kun hän on ollut työmatkalla Lahdessa. Poikkeamme silloin Kouvolaan.

  Mukavaa torstaita!!

  VastaaPoista
 6. Jonna, juu ehdottomasti kannattaisi tulla käymään! :)

  Ulla-Kristiina, sehän sattuisi sitten kivasti! :)

  ---

  Tänään taas olen suunnitellut kesäpuotia, ja kyllä se nyt vähän siltä alkaa vaikuttaa, että puoti aukeaa ainakin kesäksi tuohon kylälle! :)

  VastaaPoista