tiistai 18. toukokuuta 2010

Kesäpuoti

Kesäpuodin laitto alkaa tällä viikolla! :) Siivoamista, seinien maalaamista ja vähän tapetointiakin on luvassa. Löysin ihanan tapetin, jota laitetaan muutamat viirut parille seinälle. Myös muutamia hyllyjä pitäisi maalata valkoisiksi ja muuta pientä rekvisiittaa putsailla. Kivaa puuhaa!

Olen tässä pohdiskellut maksutapavaihtoehtoja, ja näyttää kyllä siltä että käteinen on se ainoa vaihtoehto... Maksupäätteet on niin hirveän kalliita, ettei niitä kesän ajaksi oikein kannata ottaa. Mitä mieltä olette tästä? Itseäni se vähän harmittaa, koska saattaahan siinä jokunen kauppa jäädä sitten tekemättä.. No, tutkailen vielä asiaa, jos löytyisi kuitenkin edullinen vaihtoehto!

Ihania kesäisiä päiviä ollaan tässä vietetty, toivottavasti tämä jatkuu! :)

p.s. Olen nyt päättänyt kuitenkin ottaa maksupäätteen käyttöön, mukavampaa asiakkaalle kun ei tarvitse huolehtia, että on varmasti käteistä mukana! :)

6 kommenttia:

 1. Voi juku, kun on kutkuttavan kivaa puuhaa sulla siellä meneillään. Ei minua ainakaan taitaisi se haitata, että käteinen olisi ainoa maksuvaihtoehto. Mahtaisiko siinä puotisi lähellä olla jossakin pankkiautomaatti? Jos olisi, niin aina kätevämpää.

  VastaaPoista
 2. Anu, on tää kyllä kivaa hommaa! :) Mutta tuntuu että kaikki muut asiat (niinkuin koti ja harrastustoiminta..) ovatkin sitten ihan levällään! ;)
  Sehän tässä juuri harmillista onkin, että kun kylältä on viety automaatti pois. Olen jo melkein päättänyt, että kyllä taidan ehkä kuitenkin sen maksupäätteen hommata. Sittenkin. :)

  VastaaPoista
 3. Kuullostaapa kivalta puuhalta :) Voi kunpa pääsis kesällä käymään! Itellä on just ettei käteistä oo koskaan matkassajoten hyvä tuo maksupääte :)

  VastaaPoista
 4. Jonna, onhan tuo! :) Tänään just oltiin pojan ja paikan omistajan + lapsenlapsensa kanssa siivoilemassa, nyt sitten olis vaan seinien maalausta yms. hommaa edessä! :)
  Kyllä tulin siihen tulokseen, et niin monessa (lähes kaikkialla siis) voi nykyään maksaa kortilla, ettei itelläkään useimmiten ole käteistä matkassa! Maksupäätteen saamisessa nyt vaan taitaa kestää vähän aikaa, toivon kuitenkin että se olisi mulla viimeistään 16.6. kun on Ars Sippolan avajaiset. Toivon mukaan jo aiemmin tietysti! :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa kiirehtiä sen maksupäätteen kanssa, nimittäin jos joudut luottokunnalta hakemaan kauppiastunnuksia, niin siinä menee ainaski 2 viikkoa käsittelyssä. Ja sen jälkeen vasta saat maksupäätteen, mistä sitten hommaatkin sen. Meillä on Manisonilta ja pankki on ihanasti hoitanut kaikki tilaukset. Silti oltiin "hiilenä" 3 päivää, ennenkuin koneet toimivat.
  Ne maksupäätteet on ainakin meillä ihan ehdottomat, ilman ei pärjää. Luottokunta kylläkin vetää sitten välistä, ja varsinkin jos asiakas maksaa visalla. Mutta ei siinä muu auta, kaikki me samassa veneessä ollaan! Oikein ihanaa kesää ja yrittäjän arkea sinulle!

  VastaaPoista
 6. Eeviregina, Joo, niin tosiaan kestää siinä Luottokunnan sopimuksen saamisessa, eli en varmaan saa avajaisiksi maksupäätettä.
  Missä teidän kauppa on? :)

  VastaaPoista