torstai 29. huhtikuuta 2010

Hauskaa vappua!!

Tänään saapuu kauppaan lisää mummeja. Oletteko kokeilleet Mummi ja minä -tuotteita? Esimerkiksi sitruunasooda siivoussuihke on ihan käsittämättömän sitruunainen, siis tuoksuu ihan oikealta sitruunalta! Ja toimiikin niin kuin kuuluu. ;) Kaiken ekologisuuden lisäksi pullot ovat niin kauniita, ettei esim. astianpesuainetta tarvi piilotella tiskipöydältä mihinkään!


Lisäksi jätin eilen uuden tilauksen Tanskaan, joten uutuuksia on tulossa... :)

Oikein mukavaa vappua kaikille Ihana Vintin ystäville! :)

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Huomenta vaan!

Nyt on puoti tosiaan käynnistynyt ja mummejakin on jo tilattu lisää. :)

Aika hektistä on ollut tämä aloitus, ainakin aivoissa. ;) Kauniit ilmat ovat kyllä pitäneet hymyn herkässä, vaikka pieniä vastoinkäymisiäkin oli tuossa aloituspäivänä, kun - luonnollisesti - kaikki ei mennytkään ihan niin kuin olin ajatellut ja olettanut.. Mutta olisihan se erikoista, jos kaikki menisi heti kuin leikkiä vaan, eikös? :)


Nyt kun olette nähneet tämänhetkisen tuotevalikoiman niin toivoisin kommentteja siitä! Onko jokin ihan turha, entä mikä kiinnostaa eniten?
Mietiskelen pikkuhiljaa uuden tilauksen tekemistä, joten nyt on mahdollisuus esittää jonkinlaisia toiveita: mille osa-alueelle toivoisitte lisäyksiä ja millaisia? Kaikki kommentit ovat tervetulleita.

Aurinkoista päivää toivotellen,



p.s. Ihana Vintti löytyy myös facebookista..

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Puoti on auki!

Vihdoin puoti on auki! Tästä sinne pääsee! Tervetuloa! :)

Kauhean sekoilun jälkeen, Vintin blogi on nyt siis täällä! Klikkaudu uudelleen lukijaksi, niin pysyt kärryillä Vintin tapahtumista! :)

Sekoilu on jatkunut muutenkin, tuossa alempana oli puhetta 10% alennuksesta. Saat alennuksen kun valitset maksutavaksi Ennakkolaskun!! Alennus ei näy automaattisesti tulevassa tilausvahvistuksessa, joten odota, että lähetän "Odotamme maksuasi" -kirjeen sähköpostiisi! Antakee anteeksi tämä aloittavan kauppiaan sekoilu... :)

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Studio Saarela

Puodista löytyy myös ystäväni, tekstiilitaiteilija Sanna Ukkolan tuotemerkki Studio Saarelan tuotteita. Sannan omille sivuille löydät sivupalkissa olevan linkin kautta. Sieltä löydät mm. Studio Saarelan mattomalliston, sekä kuvia Sannan muistakin töistä. Tällä hetkellä Sannalla on näyttely Helsingissä, galleria Johan S:ssä.


Tässä muutamia kuvia puodista löytyvistä Studio Saarela -tuotteista:

Molla -matot, joissa ihanat nukkaraidat. 60x95cm


Virkatut uniikit Piu Pau -patalaput


Huomenna se sitten avautuu..se puoti. :)

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Pieni lukijan etu äitienpäivän - ja avajaisten - kunniaksi

Avajaiset ovat jo ihan ovella, ja muutama pieni avajaistarjouskin on mietittynä.
26.4.-9.5. välisenä aikana kaikista tuotteista saa 10% alennuksen.
Huom! 10% tarjous ei koske Studio Saarela -tuotteita!

HUOM! Saat alennuksen kun valitset maksutavaksi Ennakkolaskun!! Alennus ei näy automaattisesti tulevassa tilausvahvistuksessa, joten odota, että lähetän "Odotamme maksuasi" -kirjeen!!



Lisäksi blogin lukijat saavat tuona samana aikana tehdyistä tilauksista kiitoksena tämmöisen pienen äitienpäiväkoristeen. Jos teet tilauksen, niin lisäät vain "lisätietoja" -kohtaan viestin, jossa kerrot olevasi blogin lukija. Ei siis tarvitse välttämättä olla klikkautunut lukijaksi, riittää että mainitset olevasi blogin lukija. Ja siis tämä tuon 10% alen lisäksi, ja niin kauan kuin koristeita riittää. :)

Niin, kuten sanoin....avajaiset ovat ihan nurkan takana jo, alkaa jo vähän jännittää..... :) Kyllä tässä vielä tekemistä on, mutta riittävän valmista kuitenkin jo on, että kyllä nyt jo puoti pitää auki saada. HUI!! :)

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Avajaispäivä päätetty!

Nyt olen päättänyt Ihana Vintin avajaispäivän. Tattadadaaa...se on 26.4.2010 eli ensi maanantaina!! :)
Kannattaa käydä vilkaisemassa täällä blogissa, joitakin avajaistarjouksia on luvassa vain blogin lukijoille!



Tässä muutamia keittiöpyyhkeitä, jotka saapuivat eilen Tanskasta:



Kovaa vauhtia siis lisäilen täällä tuotteita puotiin ja samalla harmittelen sitä kuinka huonon kameran omistaja olenkaan... Onneksi ystäväni on luvannut auttaa minua tässä asiassa hienolla kamerallaan!

Enää ei ole siis montaa päivää H-hetkeen, jännittävää!

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Mummit saapuivat!!

Hain tänään laatikollisen mummeja kotiin! Ovat minullekin uusi tuttavuus noin niinkuin "livenä" kun en ole missään niihin törmännyt "oikeesti". Kylläpä polkkakarkki tuoksuukin pirteälle ja mansikkamarenki ihanan hempeän makealle. Sitruunasoodan tuoksu on just oikean sitruunainen! Oi joi!!

Varovasti lupailen avajaisia ensi viikon lopulle....toivotaan!! :)


tiistai 13. huhtikuuta 2010


Tässä taas muutamia näpsimiäni kuvia tuotteista. Uusia tilauksiakin olen tehnyt taas. :)


Sinkkiruukku (johon löytyy myös sopiva "kaideteline") ja kynttilä(yms.)alunen


Saippuateline. Näitä löytyy myös toinen, suurempi.



Ruukut, joita voi käyttää myös vaikkapa näin! :) Myös alla näkyviä pellavaisia Massikka -pyyhkeitä tulee myyntiin!

Huomenna saadaan taas sivuja eteenpäin... Malttakaa odotella..niin minäkin yritän! :)

torstai 8. huhtikuuta 2010

Sneak peak

Tänään hain ensimmäiset puodin tuotteet kotiin. Täytyy sanoa, että olo oli kuin jouluna kun paketteja availin! :) Vaikka toki tiesinkin itse mitä olen tilannut niin silti joka paketissa oli jonkin sortin "yllätys": "ai vitsi, tämä oli näin ihana!" "Ai tämä olikin näin iso luonnossa!" yms. ;)

Tässä pari (huonoa..) kuvaa muutamista tuotteista, vähän niinkuin etukäteiskurkkimuksena Teille blogiystävät!


Paljon kaikkea muutakin paketeista kuoriutui, mutta tuossa nyt muutamia pikkujuttuja

Sivutkin edistyvät kuulemma mukavasti, aika paljon jännittää minkälainen on lopputulos, tai no, yhtään versiota en ole vielä edes nähnyt, että siinä mielessä... ;) Eihän sitä tiedä, jos vaikka jo viikolla 16 juhlisimme avajaisia!? Toivotaan vaikka nyt niin! :)

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Tänään on taas tullut uutisia puoti-rintamalta: Verkkosivujen teko etenee ja ensimmäiset saapuvat tuotteet ovat jo matkalla! :)

Vieläkään en valitettavasti osaa sanoa avajaispäivää, mutta sieltä se tulee, hitaahkosti mutta varmasti! Uskoisin sen tapahtuvan viimeistään parin viikon päästä, ellei jo aikaisemmin... :)

Ulkona on ihanan lämmin, lumet sulavat vesisateessa. Kohta pääsee jo kuopsuttelemaan maata ja istuttamaan ensimmäisiä kasveja. Puodista tulet löytämään puutarhajuttujakin!

torstai 1. huhtikuuta 2010

Tulossa

Ensimmäinen päivä virallisesti yrittäjänä. Ja ei, tämä ei ole aprillia! :)

Näitä ainakin on Vintille tulossa myyntiin:



Sekä muutama muukin puteli. :)

"Mummi ja minä -pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita. Mummit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja siksi ne sopivat useimmille allergikoille. Tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100 %:sti. Yhtään Mummien raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla, ja myös vegaanit voivat niitä käyttää. Valmistettu Suomessa."

"Kestävä ja pestävä ekoluuttu on siivoussuihkeen paras kaveri! Ekologinen ja eettisesti tuotettu selluloosakuituinen siivousliina kestää käyttöä ja sen voi raikastaa pesukoneessa yhä uudelleen. Tuote on biologisesti hajoava ja täysin kompostoituva. Valmistettu Suomessa."
Lainaus

En malta odottaa, että pääsen itse testaamaan ihania tuotteita ja ennen kaikkea myymään niitä puodissani! :)